surprises

Hier een overzicht van mijn zelf gemaakte surprises.

Als je op het bijschrift (link) van de foto klikt, wordt indien beschikbaar in een nieuw tabblad het daaraan gerelateerde blogbericht geopend.

thema: dieren ~ kikkervijver
 

thema: snoep ~ taart van brooddeeg met dienblad

teletijdmachine
Thema: dieren ~ konijn
thema: dieren ~ pinguïn

thema: gebouwen ~ flat
 

thema: sinterklaas ~ de pakjesboot


thema: dieren ~ een hond

thema: dieren - een pandabeer7 opmerkingen:

 1. Beste,

  Mijn zoontje moet als surpise een pandabeer maken. Ik zag een hele leuke op deze site en vroeg me af hoe deze is gemaakt. Zou u mij kunnen mailen? Mijn mailadres is stacy_samsin@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi mn dochter wil graag als surprise een pandabeer maken, maar we weten eigenlijk niet hoe te beginnen, zou u ons aub kunnen uitleggen hoe u dit gemaakt heeft.

  groetjes amal ps mn adres : aichakoulali@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ik zou ook heel graag willen weten hoe u bovenstaande pandabeer hebt gemaakt. Vr groeten Jantine Hofman Jantine-h@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De pandabeer is gemaakt van papiermaché de buik is gemaakt van een ballon.De rest is met stukken kranten gevormd en eraan vast gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn zoontje moet als surpise een hond maken. Ik zag een hele leuke op deze site en vroeg me af hoe deze is gemaakt. Zou u mij kunnen mailen? Mijn mailadres is monalam44@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zou graag de taart willen maken als surprise. Ik vond deze heel mooi en vroeg me af hoe deze precies is gemaakt. Zou u mij willen mailen naar lievemathi@gmail.com ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zou graag de taart willen maken. Zou u mij kunnen vertellen hou hij precies gemaakt is? Ik vind hem erg mooi. Mijn mailadres is nienkebeukema@gmail.com alvast bedankt, ik hoop dat ik wat van u hoor.

  BeantwoordenVerwijderen